gtag('config', 'UA-85417166-3');

Takács Tamás / Balloon Artist

Felfújjuk a világod!

 

Cégünk, egy olyan balloon-os cég, melynek egyik vezetője 20 év tapasztalattal rendelkezik a reklám balloon tervezés, és gyártás területén. Siker termékeink között épp úgy megtalálhatók az általános formák -felfújható reklám gömb, heliumos reklám gömb, vagy reklám kapu- mint a szélember (Fly-Guy), vagy egy felfújható 3D kabala figura (custom shape advertising inflatable balloon)

 

Műhelyünkben, a sorozatban gyártott, levegővel fújt dekorációink mellett, egyedi tervezésű, molinózható, nyomtatott (branding), vagy hőszublimált, felfújható reklám eszközök, kisszériás készítését is vállaljuk. Ügyfeleink részére, a technológiai fejlődésnek köszönhetően, termékeinket, a magasabb elvárások ellenére is versenyképes áron, akár szezonális akciók keretein belül tudjuk biztosítani. Fesztiválok, rendezvények, megnyitók, sport események? Az óriás reklám ballonok, és sátrak mindenhol, és majdnem mindenkor illenek az alkalomhoz.

 

"magunkat állandóan valamihez vagy valakihez való hasonlítgatás az egyik fő oka konfliktusainknak. Ha nem mindig másokhoz viszonyítjuk önmagunk, azokká válhatunk, akik vagyunk"

Balloonos

Takács-Tóth Anetta / CEO