gtag('config', 'UA-85417166-3');
Szélember

Szélember

Napjainkban egyre nagyobb az olyan megjelenítési igény, ahol az elképzelt marketing elem interaktív mozgó része a környezetnek. A szélember, vagy ahogyan a legtöbben mondják, szél bábu, táncoló figura, stb. pont ilyen. Mozgásával már messziről vonzza a tekintetet! Készülhet egyszerű cső formában, egylábú vagy kétlábú kivitelben, de a lényegen nem változtat. A Fly-Guy sikere töretlen!  A figurát egy nagy teljesítményű ventilátor fújja, ezért üzemeltetése folyamatos áramellátást igényel. A Sky dancert üzemeltető ventilátor, normál, vagy vezérelt LED világítással ellátva, még remekebb figyelemfelkeltő reklámhordozó lehet az Ön, vagy cége számára.

 

 

felfújható óriás heineken labda

Felfújható óriás labda

A fesztiválok, és rendezvények egyre kedveltebb termékei a felfújható interaktív reklám eszközök. Az egyedi, céges arculatra készített felfújható óriás labdák mellett a piacnak szüksége volt valami olyan új dologra, amely a trendeket követve, tovább mutat a jelenlegi interaktivitáson. A speciális anyagból és eljárással készült labdába helyezett Go-Pro kamera, olyan interaktív és innovatív felvételeket biztosít az Ön nevével fémjelezett rendezvényről, melyről álmodni sem mert.

 

Hogyan működik a felfújható Go-Pro kamerás labda?

 

A felfújható, kamertával szerelhető egyedi óriás labda, egy speciális eljárásnak köszönhetően lesz alkalmas a nagyfelbontású kamera fogadására. Ennek segítségével, az eddig szimplán a közönség bevonására ösztönző felfújható reklám eszköz olyan tulajdonságok birtokába kerül, amely eddig soha nem látott szemszögből tudja bemutatni, milyen is egy igazán egyedi fesztivál hangulata.

felfújható óriás mini bud gömb

Felfújható óriás gömb

Az általános reklám ballonok olyan felfújható formák, melyek kialakítása egyszerű geometriai alapokból is megoldhatók. Ilyenek pl. a héliumos, és hideg levegős reklám gömbök, kockák, hasábok, mobil hirdető oszlopok, normál start-cél kapuk.

 

A felfújható hideg levegős reklám gömbök üzemeltetéséért, egy ventillátor felel, amely folyamatos fújásával tartja feszesen a termék formáját. Bár az általános reklám eszközök nem tartoznak a leglátvá

nyosabb formák közé, egy arculatra nyomtatott molinóval, és official színekkel mégis egyedivé tehetőek.

 

Élettartamuk, a hegesztett reklám eszközökkel szemben, hosszú hónapokban, némely esetekben években mérhető, hiszen anyagukat tekintve mind időtállóak. Legyen eső, vagy forró meleg, tél, vagy nyár, a hideglevegős reklám termékek mindig helytállnak

felfújható LED-es gömb

Felfújható reklám oszlop

felfújható Taxi hirdető oszlop

A felfújható mobil hirdető oszlopok, reklám táblák, Display-ek, főként akkor jutnak szerephez, ha egy rendezvény, esküvő, vagy bármi ami kiemelt fontosságot élvez, alacsony költségvetéssel kell, hogy bírjon. Anyagukat tekintve lehetnek normál textil, PVC, PES, vagy speciális minősítéssel ellátott matériák.

 

Telepítésük gyors, és a promóció végeztével, méretüktől függően akár egy sporttáskában is elférnek. Üzemeltetésük nem igényel szkértelmet, ezért bárhol, és bármikor közkedvelt médiumok.

Egyedi reklámballon

Az egyedi, óriás, felfújható reklámballon főként termékmegjelenítésre, akciók hirdetésére alkalmas eszköz. Méretéből adódóan kiválló médium a vásárlók felé, legyen szó bármiről ami eszébe jut! Fesztivál, termék bevezetés, egyedi promóció, akció? Egy arculatra szabott egyedi reklám ballonnal biztosan kiemelkedik a szürkeségből!

 

Egyedi felfújható reklám eszközök - Megvilágítható, lényegretörő


Az egyedi felfújható reklám eszközöket nem az anyaguk, -hiszen készülhetnek normál, és speciális anyagokból egyaránt- hanem az arculatra tervezés teszi különlegessé. Egy hétköznapi forma, mint pl. egy felfújható kocka, vagy reklám gömb, esetleg egy normál PVC anyagból készűlt felfújható ív, célkapu vagy egyszínű reklám sátor is lehet egyedi, ha az tartalmazza mindazon jegyeket, melyek megkülönböztetik azt a sokaságtól.

 

Tulajdonságok:
-2D-ből 3D megjelenítés
-kicsire összehajtható kivitel
-normál, vagy speciális anyagok használata
-anyagában színezett, vagy nyomtatott
-külső, vagy belső LED világítás

 

Ideális:
-sport esemény
-fesztivál

-Kiállítás
-rendezvény
-esküvő

Egyedi felfújható óriás reklámballon

Felfújható reklám kapu

Az adu ász, amit mindenre "is" használnak.

 

A felfújható kapuk, a reklám piac azon termékei közé tartoznak, melyeket nem köt semmilyen korlát. A forma, és megjelenés olyan szerteágazó lehet, hogy szinte nem létezik promóció, termék bemutató, kiállítás, vagy fesztivál, amelyen ne lehetne használni. A reklám kapuk legelterjedtebb alakja a hagyományos trapéz forma, de a négyzetes, és iv, min lehetőség is a paletta részét képzi, melyet aztán különböző design elemekkel tesznek egyedivé. Méretük, a kicsitől az óriásig, alakjuk a lapostól a hengeresig, bármilyen lehet. A kiállító cégek, és sport esemény szervezők előszeretettel használják, amikor pl. a Borsodi sör, vagy egy mosószer gyártó cég, esetleg valamilyen egyéb szervezet reklámjaként kell azokat megjeleníteni, mint támogatókat.

 

Felfújható reklám kapu

8m x 4m-es reklám kapu, amely 12m x 6m-re nyitható. / Eitel plastic GmbH / Gerolsteiner

Hegesztett légtartó reklámok

A felfújható hegesztett, légtartó reklámeszközök tárháza mára elég széles skálán mozog. A különböző technológiák ötvözésével immáron nem csak hőlégfúvásos eljárással készített egyenesek kivitelezhetőek, hanem az eddig nehézséget okozó ívek is. Ugyancsak áttörést jelent a légtartó, eddig szinte csak a hadi iparban használt ipari textíliák minél szélesebb körű alkalmazása, amely így lassan kiszorítja a bázis alapanyagként használt, merev, bár olcsó PVC-t.

Az ulthahangos technológia alkalmazása, a miniatürizálásnak köszönhetően mára az ipari termelésben is megvetette a lábát. Legnagyobb előnye a hagyományos hőlégfújásos módszerekkel szemben, a munkavégzéshez szükséges idő, és a munkavégzést végző szakemberek száma. Mivel az eszköz egy sonotrode segítségével, koordinált ultrahanggal dolgozik, az anyag csak egyetlen fókuszpontban olvad, és válik eggyé a másik anyaggal. Ennek köszönhetően, a termék lkészítéséhez, ideális esetben is elég egyetlen fő.

felfújható légtartó reklám kúp
légtartó reklám oszlop tüske