gtag('config', 'UA-85417166-3');

Felfújható reklám termékek - Kérdések és válaszok

 

-Felfújható óriás reklám eszközök

Tisztelt Látogató! Az, hogy most itt keresgél, inspirációt gyűjt, érdeklődik, az azt jelenti, hogy valami igazán ütőset szeretne. Mielőtt azonban kiválasztaná, és megrendelné az Ön számára legmegfelelőbb felfújható terméket, fontos lenne döntenie az alábbi kérdésekben.

 

 

-Milyen technológiával készüljön?

Hegesztett, vagy ragasztott? (légtartó), vagy varrott? (túlnyomásos). Mindkettőnek vannak előnyei, hátrányai egyaránt. Az elsőt, fújó motor hiányában, csak és kifejezetten beltérre, a másodikat -folyamatos fújást igényel- kül és beltérre egyaránt ajánljuk.

 

 

-Felfújható hegesztett, vagy ragasztott reklám eszközök

A hegesztett, levegővel fújt, vagy héliumos reklám eszközök legjobb tulajdonsága a csendes használhatóságban rejlik. Héliummal töltve, egy, az ég magasban úszó  látványosság, rögtön oda vonzza a tekintetet, így azonnal a figyelem középpontjába kerül. Üzemeltetésük, a hegesztett technológiának köszönhetően, legyen szó héliummal töltött, vagy direkt fújt változatról, nem igényelnek áramforrást, ezért Ideálisak lehetnek konferenciákon, vagy vízen úszó reklámokként.

 

Amennyiben egy hegesztett (légtartó) reklám eszköz megsérül, szinte biztos, hogy a renoválás idejére ki kell venni a dekorációk sorából. Mivel javítása csak teljesen leeresztett állapotban megoldható, kültéren való üzemeltetésük mind anyagi, mind a fesztivál sikerének szempontjából magas kockázatot jelent! Megrendelés előtt kérem mindenképp mérlegelje az alábbiakat.

 

Ajánlott alkalmazási területek:


-Beltéri konferenciák
-Esküvők
-Fesztiválok interaktív reklám eszközei

 

 

 

 

 

-Felfújható, varrott (fújó motoros) reklám ballonok

A túlnyomásos elven működő reklám eszközök, varrásos technológiával készülnek, ezért egy ventillátornak folyamatosan fújnia kell bele a levegőt. A beáramló levegő a varrásokon szinte alig érezhetően távozik, így tartva egyenletes nyomás alatt a terméket. Formájukat tekintve szinte bármi megvalósítható belőlük. Termékmásolat?, Rendezvény kapu? Óriás dobálható reklám labda? Hirdető oszlop (henger), felfújható 3D mese figura?, 3D cég logó? Social ikon? Nem akadály!

 

 

-Hová fog kerülni a termék?

Ez azért fontos, mert az alapanyagok ismeretében választott technológia helyes alkalmazása nem csak tízezreket tart a zsebében, hanem nagyban befolyásolja egy felfújható termék szavatosságát. A nem megfelelő alap és segédanyagok kiválasztása rontja a termék minőségét, használhatóságát, és nem utolsó sorban az ügyfél, termékhez és gyártóhoz való hozzáállását.

 

 

-Mekkora méretben szeretné a felfújható reklámot?

Mára a technológia fejlődésének köszönhetően, reklám ballonként, a környezeti kívánalmak ismeretében szinte bármi elkészíthető. Felfújható színház terem, mozi, szabadtéri buborék ház, termék másolat, hirdető oszlop, 3D kabala figura, sőt, akár még egy privát autó garázs (car buble, show room) is. Ahhoz, viszont, hogy ez biztonsággal meg is álljon, ismernünk kell a méreteket. Pl. egy 3m magas, 15cm átmérőjű felfújható henger (cső), nem fog megtartani egy 4m-es gömböt. A méretből adódó fontos tényező még, hogy a megjelenítendő figura, termék másolat, stb. mennyire kell, hogy hasonlítson az eredeti termékhez. A minél nagyobb, annál jobb jelző itt abszolút helytálló.

 

 

-Anyag minősítési követelmények:

Kiállítások, fesztiválok, vagy rendezvények szempontjából sok esetben indokolt lenne egy terméket B1-M1 szabványú anyagból készíteni, mégis, a költséghatékonyság miatt sokszor döntenek úgy, elég lesz a hagyományos minősítés is. Amennyiben úgy gondolja, sűrűn használná a terméket, és mindenhol biztonsággal szeretné üzemeltetni, mindenképp ezt az opciót válassza! Volt már példa arra, hogy egy nagy értékű termék azért nem jelenhetett meg a kiállításon, mert nem voltak meg a megfelelő tanúsítványok.

 

 

Mi az, ami kivitelezhető, mint felfújható reklám?

Óriás felfújható reklámballonként szinte bármi elkészíthető, mindemellett a nap 24 órájában hirdeti Önt, és nem utolsó sorban szereplést biztosít a média majdnem minden frontján. Elege van a megszokott klisékből? Nem talál kivitelezőt? Meg van az elgondolás, de mindenhol falakba ütközik? Nálunk nem csak a Szélember, de még a fal is felfújható! Nyugodtan menjen neki, a többit pedig bízza ránk!

 

- útbaigazítja a vásárlókat!
- népszerűsíti a márkát!
- növeli az értékesítést!
- pozitív érzelmi reakciót vált ki!
- kapcsolatot teremt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

felfújható reklám eszközök