gtag('config', 'UA-85417166-3');

Felfújható reklám kapu

Lehet ívelt, lehet trapéz, lehet kicsi, nagy, szimmetrikus, vagy féloldalas, a felfújható Start és Cél kapuk, az óriás reklám eszközök legsikeresebb termékei. Ismertségüket a változatos formák mellett az azonnal mérhető pozitív reakciók okozzák. Számtalanszor használják kapcsolt marketing reklámként, sőt, termék bevezetéskor egy adott esemény vendég várójaként is maradéktalanul helytálló. Rengeteg felület található rajta, amely a felfújható kaput, mind a szponzorok, mind a reklámozandó termékek vizuális megjelenítésére alkamassá teszi.

felfújható Kinder sport trapéz kapu

A felfújható reklám kapuk legtöbbet használt alapanyaga a PVC amely szinte minden formában, színben és vastagságban kapható. Az olcsó beszerezhetőség mellett legnagyobb előnnye a könnyű tisztíthatóság, továbbá vastagabb típusok (480-600g/m2) kellően időtállóak is.

 

A felfújható termékeket értékesítő, vagy azokat használó partnereink legnagyobb szívfájdalmát az anyag súlya, -egyes termékek akár 50kg-ot is nyomhatnak- illetve annak idő előtti elhasználódása okozza. Ezen szempontokat figyelembe véve, a piacon szinte elsőkként vezettük be a levegővel fújható könnyített PES szöveteket, melyek nem csak, hogy könnyebben kezelhetőek, de az UV sugárzást is jobban bírják

felfújható ívelt célkapu
Időt álló szövetek, ultrakönnyű megoldások

A felfújható reklámokkal foglalkozó cégek döntő többsége megszokott klisék, és méretek alapján dolgozik. Ennek legnagyobb előnye, hogy viszonylag egyszerűen, sablonokra építkezve tudják legyártani termékeiket. Sokszor merül fel a kérdés. Mi lesz akkor, ha az ügyfél, a megszokott standard méretektől eltérőt szeretne, ráadásul minősítési kritériumok is fellépnek? Cégünk, a Balloonos, kifejezetten egyedi igényekre, és méretekre specializálódott. Természetesen mi is készítünk alap modelleket, viszont nem jelent számunkra gondot szinte semmi, ami a formákat, színeket illeti.

 

Tudjuk, hogy ügyfeleinknek sokszor nincs lehetősége kompromisszumokat kötni a fesztiválok, kiállítások által meghatározott, szűkre szabott helyigények okán, ezért termékeink döntő többségét az adott igények és elvárások alapján készítjük el. Miért vásárolna olyan reklám eszközt, mely az Ön által ideálisnak tartott méretttől, formától eltérő?

Méret és Design az Ön igényei szerint
felfújható karácsonyi kapu

belső LED

Belső LED szalag

-Latex

-szublimáció

-Mild Solvent

Nornal PVC / PES

DIN 4102-1 FR PES

OEKO TEXT PES

Egyedi / tetszőleges

LED

Print

Forma

Anyagok

egyedi felfújható reklám kapu
felfújható kapu reklám balloon