gtag('config', 'UA-85417166-3');

Felfújható kiállítási gömbök

A felfújható kiállítási gömbök, a hideglevegős Start-és Célkapuk után, az általános reklám ballonok legnépszerűbb termékei közé tartoznak. Sikerüket a viszonylag gyors elkészíthetőség mellett, a térben elhelyezett formájuknak köszönhetik. Világunk legelfogadottab elrendezései, merőlegesekre és párhuzamokra épülnek. Egy gömb forma, amely teljes kontrasztban áll az azt körülvevő világgal, optikai differenciált eredményez, amely figyelemfelkeltő.

Egyszerűtől  bonyolultig

Számtalanszor érkezik érdeklődés, felfújható gömbökre, melyekben leírják ugyan, hogy az ügyfélnek mekkora termékre van szüksége, ellenben nem esik szó a reklám eszköz rendeltetését iletően, hogy hová is fog kerülni, pedig ez nagyon fontos információ! A reklám gömbök használhatóságát nagyban befolyásolja az anyaguk. Kültérre való kihelyezésnél, amennyiben a termék nem héliummal lesz megtöltve, ergo nem fog önállóan lebegni, az anyag lehet költséghatékony PVC, vagy PTP, esetleg könnyített normál PES. A készülő termék árát csökkentheti, vagy épp növelheti annak színe, elhelyezése, illetve a design, vagy logó meghatározása is.

 

Egy szabad térbe kihelyezett, levegővel fújt, függesztett, vagy földre rakott reklám gömb, amelynek színe nem meghatározott színkódon alapul, tehát csak az van meghatározva, hogy piros, vagy kék, vagy sárga, esetleg ezek keveréke legyen, készülhet normál minősítésű PVC-ből, vagy PES-ből is.

 

Példa: Amennyiben a kedves megrendelő, egy 2,4m-es, levegővel fújt, kék-sárga, vagy piros-fehér gömböt, labdát szeretne, amelyen nem, vagy csak néhány logó látható, jóval költséghatékonyabb, mint ugyan ezen termék, official színekből elkészítve. Amennyiben a felfújható reklám eszköznek még kötelezően lebegnie is kell, tehát egy speciális, ultra könnyű szövet felhasználásával kell, hogy készüljön, ennek ára, a standard termék árának akár a háromszorosa is lehet. Szakembereink hosszas válogatás után, tudásuk legjavát adva állnak ügyfeleink rendelkezésére.

 

A fent említett gömbök (kivéve héliumos), labdák mindegyike kérhető és rendelhető fújómotor nélkül, illetve szezonális (olcsóbb) változatban is, így a felfújt termék üzemeléséhez nem csak áramforrás nem szükségeltetik (kivéve a felfújás szakasza), hanem installálásuk konferenciák dekorálásához is kivállóan alkalmas. és peciális szövetekből, teljes szublimációval ellátva, héliumos reklámhordozóként is remekül helyt állnak! További kérdések, egyedi méretek esetén hívjon minket bizalommal!

Belső LED reflrktor

Belső LED szalag

-Latex

-szublimáció

-Solvent

Nornál PVC / PES

B1 PES

DIN 4102-1 FR PES

Gömb

LED

Nyomtatás

Forma

Anyagok

felfújható légtartó gömbök
hélium tartó reklám gömbök