gtag('config', 'UA-85417166-3');

Felfújható Display

Felfújható hirdető táblák, reklám oszlopok, Display-ek

A Felfújható szponzor fal, ahol mindenki selfie-t készít, mára a reklám kappányok közkedvelt színhelyévé váltak. Amikor valamit, amit mindenki ismer, közszemlére teszünk, a vele kapcsolatos termék vagy szolgáltatás hosszabb ideig megmarad az érdeklődők emlékezetében, mint bármi más.

 

A felfújható reklám oszlop, totem, nem csak egy kifeszített vászon, vagy papír fal, hanem egy, a térben, háromdimenzióban megjeleníthető foma, termékmásolat, stb. amely szimplán a jelenlétével egy adott csoport központjává válik. Szemben a merev vázas, vagy rugalmatlan anyagokból készített mobil reklámokkal, a felfújható marketing eszközök kis helyen is elférnek, súlyuk mindössze néhány kg, és logisztikailag is költséghatékonyabbak.

felfújható power tools reklám oszlop
felfújható TRC reklám totem oszlop

Belső LED reflrktor

Belső LED szalag

-Latex

-szublimáció

-Solvent

Nornál PVC / PES

B1 PES

DIN 4102-1 FR PES

-Henger, Csepp

-Kocka, Téglatest

-Kúp

LED

Nyomtatás

Forma

Anyagok

Felfújható Reklám táblák, display falak

 

 

 

Ma, amikor életünk legnyagyobb részét az egzisztenciánk építésével töltjük, és reklámokból ismerjük meg a számunkra fontos termékek többségét, elengedhetetlen egy olyan mobil hirdető felület, melyen mi magunk is tudathatjuk  a fogyasztókkal, mi az amiben profik vagyunk. Ebben az esetben a legnagyobb problémát a megfelelő hirdető táblák mennyisége, és ezek piaci ára jelenti.

 

A felfújható hirdető táblák, a reklám piac ezen perifériáján előforduló űrt hivatott betölteni. Aki ezen a területen ténykedik, az tudja, hogy a felület bérlése, és az arra kerülő hirdetmény ára nincs összhangban a megjelenésre szabott idővel. Még ha nagyon rövid idő intervallumot választunk is ki, és egy hétben határozzuk meg a megjelenést, súlyos százezrekbe fog számunkra kerülni. 

 

A levegővel fújt mobil reklám táblák, az mellet, hogy nincsenek helyhez kötve, és költséghatékonyak, télen és nyáron, hosszú hónapokon keresztül biztosítják számunkra a megjelenést. Nincsenek kötöttségek, megvilágíthatóak, és akkor cserél rajta bannert, design-t, amikor szeretne.

felfújható óriás reklám tábla