gtag('config', 'UA-85417166-3');

Felfújható Egyedi céges logók

Felfújható egyedi céges logók 3D-s arculati tervezése, megjelenítése

Vannak helyzetek, amikor egy cég, a kitelepülése alkalmával szeretné az arculatára szabott, mindenki által ismert logót is megjeleníteni, de a szállítási és összeszerelési költségek oly magasra rúgnak, hogy letesz erről az opcióról.

 

A felfújható 3D logók, anyaguktól és méretüktől függően, akár egy kisebb sport táskában is elférnek, felfújás után pedig elérhetik akár a 4-5m-es magasságot, is.

 

Egész napos, vagy több napos sport események, fesztiválok esetén, LED fénnyel ellátva éjszakai jelző, fesztiválozóknak pedig kiváló gyülekezési pont lehet

 

Felfújható 3D céges logó

Felfújható óriás lámpák

 

 

 

Kiállítás válogatja, de ki ne szeretne a stand fölé, egy 5m-es világító lámpa testet, amely akár interaktív módon, szerves része a cég arculatának? Ennek sok esetben eddig gátat szabott a költséges szállítás, illetve a termék össz súlya. A digitális, és textíl ipar fejlődésének köszönhetően, a két iparág keresztezésével, a felfújható kiállítás dekorációk egy új nemzedéke jöhetett létre, amely szerves részét képzik a felfújható egyedi lámpatestek.

 

 

A technológia lényege, hogy légtartó szövetből elkészítjük az ügyfél által igényelt struktúrát, majd ezt függesztve belógatjuk az adott térbe, amely felfújás után elnyeri a kívánt formát. Az eljárásnak köszönhetően nincs többlet súly, és nincsenek felesleges, nehéz tartó elemek, ugyanis itt maga a levegő az ami dolgozik. Mivel a szövet szinte bárhogy dekorálható (nyomtatás, szublimáció, stb.) a cég arculatával kiegészítve, kiváló, célközönség orientált termékéket kaphatunk

felfújható óriás kiállítási lámpa
felfújható óriás rendezvény dekor